Tamás Kroezen

Writer and Artist

Books by Tamás

De Rode Trilogie

Rode trilogie

Rode handen, Rode draden, Rood bloed

Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen?

De boeken van de Rode Trilogie zijn filmisch, rauw en intrigerend. Ze trekken je vanaf de allereerste bladzijde in een avontuur voorbij de grenzen van de tijd.

Rode handen

Ambers leven verandert volledig, wanneer zich herinneringen aan een vorig leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen.

Haar ruige alter ego met zijn leven van vuur, vrijheid, vechten en vrouwen komt weer volledig terug en gooit alles overhoop. Wisselend van haar huidige onzekere zelf naar de wilde en ongeremde Tamás, wordt Amber heen en weer geslingerd tussen heden en verleden. De huurling zit niet alleen in haar gedachten, zelfs haar lichaam krijgt zijn oude gevoelens weer terug.

Amber raakt compleet in verwarring wanneer ze ontdekt dat haar vroegere zelf niet van plan is te vertrekken en zij het leven van zowel man als vrouw in één lichaam moet zien te leiden. Dan blijkt dat nog meer mensen uit Tamás’ bestaan zijn teruggekeerd en levenslange rode draden worden zichtbaar…


– Verrassend, spannend en goed!

– Bijzonder, intrigerend en meeslepend verhaal!

– Rode handen intrigeert tot op het bot. Het is een boek dat je onrustig maakt, lustig doet verlangen en hongerig laat hunkeren naar meer.

 

Rode handen is verkrijgbaar in paperback en E-boek.

 

Rode draden

Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen?

Amber probeert een manier te vinden om haar lichaam en haar bestaan met de gevaarlijke en intense Tas te delen. De relatie tussen Amber en haar man Jos komt onder hoge druk te staan, wanneer ze beiden steeds meer te weten komen over hun traumatische voorgeschiedenis.

Als Amber en haar vriendin Livine vertrekken naar Hongarije om op zoek te gaan naar hun verleden, keert het lot op genadeloze wijze terug en komen er schokkende geheimen aan het licht.

Rode draden is een spannende roman over reïncarnatie, geïnspireerd door ware gebeurtenissen en herinneringen.

 

– Rode draden is met niets te vergelijken en dat maakt het zo bijzonder!

– Dit wil je niet missen. Een absolute aanrader!

– Een boek over moed, hoop en liefde.

 

Rode draden is verkrijgbaar in paperback en E-boek.

Rood bloed

De hedendaagse Amber deelt haar bestaan met de mannelijke persoonlijkheid die zij in een vorig leven was, de middeleeuwse Tas. Bij terugkomst uit Hongarije, waar zij de oorsprong van hun vroegere levensverhaal hebben gevonden, krijgen Amber en haar vriendin Livine onthutsend nieuws. Ambers leven zoals zij dat heeft gekend is voorgoed voorbij. Om deze verschrikkelijke schok te verwerken neemt Livine haar opnieuw mee op reis, naar de enige plek waar Amber de troost kan vinden die ze zo nodig heeft: Schotland.

Wat zal het echter met Tas doen, als hij terugkeert naar het land waar zijn bloed heeft gevloeid en hij op gewelddadige wijze is gedood? Welke herinneringen zullen er nog meer bovenkomen aan zijn intense bestaan als meedogenloze huurling?

Vanaf het moment dat Amber en Livine aankomen in de Scottish Highlands, gebeuren er vreemde dingen en lijkt de tijd niet meer zijn normale verloop te hebben. Hun verleden is dichterbij dan ooit en zowel Amber en Tas als Livine en Kev komen onder invloed van de magische Hooglanden.

Staat alles wat er heeft plaatsgevonden eigenlijk wel vast, of is het mogelijk het verleden alsnog te veranderen?

Rood bloed is het zinderende einde van de Rode trilogie.

 

– Bijzonder, spannend en intrigerend!

– Deze boeken nemen je mee de diepte in en tevens naar diverse hoogtepunten. 

– Groots en meeslepend, intiem en ingetogen.

 

Rood bloed is verkrijgbaar in paperback en E-boek.